Dobrodošli, posetioc! [ Registracija | Loginrss  |  tw

Premium WordPress Themes - AppThemes

Česta pitanja

Kako to da je postavljanje auto oglasa besplatno?

Odgovor je jednostavan, da bi naš auto oglasnik bio što popularniji, postavljanje oglasa je 100% besplatno i za fizička lica i za firme (napr za auto kuće). Troškova funkcionisanja sajta želimo da pokrijemo isključivo reklamiranjem. Nema limita, možete dodati i više auto oglasa odjednom (idealno za auto kuće i preprodavce).

Zašto je potrebna registracija?

Nakon dužeg dvoumljenja, odlučili smo se za varijantu gde je potrebna registracija radi oglašavanja. Naravno i registracija je skroz besplatna, a potrebna je radi mogućnosti da vi sami imate potpunu kontrolu nad  svojim oglasima. Sami možete da ih menjate, ažurirate, isključite ili ponovo aktivirate.

Šta ako sam zaboravio lozinku?

Nemorate da brinete, jedina lozinka što morate dobro zapamtiti jeste lozinka vaše email adrese. Jer ako zaboravite lozinku za ulaz u autooglasi.net sajt, možete bilo kad da zatražite podsetnik koji ćemo poslati na vašu email adresu.

Kako da predam svoj auto oglas?

Klikom na „dodaj oglas“ narandžasto dugme u gornjem desnom delu stranice nakon registracije dobijate formular od 3 koraka.
1.) Izaberete kategoriju iz padajućeg menija
2.) Popunite formular sa podacima za vaš oglas, od kojih su najbitniji NAZIV i OPIS oglasa, pošto se ti podaci najčešće i vide na spiskovima oglasa.
3.) Pročitajte uslove oglašavanja

Koliko dugo će moj oglas da ostane važeći?

Ukoliko sami ne deaktivirate svoj oglas, u osnovi on ostaje važeći 4 meseca. Nakon ovoga perioda on se sam briše (ukoliko ga vi ne produžite).

Kako da izmenim podatke za svoj auto  oglas?

Kako da deaktiviram svoj oglas?

(uskoro)

Poslovna politika autooglasi.net sajta

Poštovani posetioci, oglašavanje na autooglasi.net sajtu se ne naplaćuje. Potrebna je besplatna registracija isključivo radi mogućnosti da sami možete dodavati, menjati ili ukloniti vaše auto oglase. Da li se slažete sa ovim principom oglašavanja?

Auto Oglasi.net na Facebooku