Dobrodošli, posetioc! [ Registracija | Loginrss  |  tw

Premium WordPress Themes - AppThemes

O nama

Upoznajte Auto oglasi.net web sajt oglasnik

Besplatni oglasnik AutoOglasi.net nudi oglašavanje automobila i ostalih vozila potpuno besplatno.

Nakon dužeg dvoumljenja o načinu funkcionisanja, odlučili smo se za varijantu registracije. Registracija je potrebna isključivo radi mogućnosti da sami ažurirate, menjate i deaktivirate svoj auto oglas kad on više ne bude važeći (kad prodate vozilo), što smatramo da je mnogo realnije, nego da se prilikom predaje oglasa unese datum važenja oglasa (pošto ne možete unapred znati kad ćete prodati vozilo) ili da se oglasi sami brišu nakon x meseci. Ukoliko sami ne promenite oglas ili ga ne produžite on će najkasnije nakon 4 meseca biti deaktiviran (možete ga produžiti bilo kad).

U slučaju zloupotrebe i predaje nerelevantnih oglasa, vaš Email+IP adresa će biti blokirani za dalje oglašavanje.

Uslovi korišćenja autooglasi.net sajta

Sve informacije sa sajta, uključujući i fotografije su vlasnistvo autora i ne mogu biti upotrebljene na bilo koji način bez dozvole autora.
Svi podaci objavljeni na autooglasi.net objavljeni su u dobroj nameri, autor ne preuzima odgovornost za eventualne netačne podatake koje oglašivači daju u svojim oglasima. Svakako kontaktirajte oglašivače za proveru podataka.

Postavi odgovor

Morate biti ulogovani da bi postavili komentar.

Poslovna politika autooglasi.net sajta

Poštovani posetioci, oglašavanje na autooglasi.net sajtu se ne naplaćuje. Potrebna je besplatna registracija isključivo radi mogućnosti da sami možete dodavati, menjati ili ukloniti vaše auto oglase. Da li se slažete sa ovim principom oglašavanja?

Auto Oglasi.net na Facebooku